Şehit ve Gazi aileleri buluştu

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve eşi Fatma Dilek Güvençer ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, Fethiye ve Seydikemer’deki şehit ve gazi aileleri ile bir araya geldi.Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in...

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve eşi Fatma Dilek Güvençer ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, Fethiye ve Seydikemer’deki şehit ve gazi aileleri ile bir araya geldi.

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in eşi Fatma Dilek Güvençer, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Fethiye ve Seydikemer ilçelerindeki şehit yakınları ile gazilere yönelik düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

Programa Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ve eşi Zeynep Çalık, Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken ve eşi Gülbahar Köken, İl Jandarma Komutanı Halil Çelik’in  eşi Ayfer Çelik, Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu ve eşi Zeliha Akkuzu, Şehit Yakınları ve Gaziler Şube Müdürü Hüseyin Erkek, Muğla Muharip Gaziler Dernek Başkanı Em.Alb.Sezai Kanlıyer, Muğla Şehit Aileleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı  Mehmet Akkuş, Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Şahin ile Fethiye ve Seydikemer ilçelerindeki şehit yakınları ve gaziler katıldı.Vali Güvençer’in eşi Fatma Dilek Güvençer şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilendi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu yaptığı açıklamada: “Şehit yakınları ve gazilerimize yönelik Bakanlığımızca hazırlanan istihdam yönetmeliği yayınlanarak yürürlüğe girdi. Bu vesile ile Fethiye ve Seydikemer ilçelerimizdeki şehit yakınları ve gazilerimize yeni yönetmelikten doğan haklarını anlatmak için bu programı düzenledik. Diğer yandan bu iki ilçemizdeki şehit yakınları ve gazilerimizin kaynaşmasını, dayanışmasını desteklemek amacı ile bir programda bir araya gelelim varsa sorunları dinleyelim ve çözüme kavuşturalım istedik. Şehit ailelerimiz, vatanımız için en değerli varlıklarını, canlarını feda etmekten çekinmeyen şehitlerimizin bizlere emanetidir. Gazilerimiz de vatan için en değerli varlıklarını canlarını ortaya koymuşlar ve vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna iç ve dış düşmanlar ile çarpışırken gazi olmuşlardır. Şehit yakınlarımız ve gazilerimiz için ne yapsak azdır. İlçelerimizdeki şehit yakınları ve gazilerimizin kaynaşmasını ve dayanışmasını destekleyici programlarımız artarak devam edecek.” dedi.

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Şahin ise: “Devletimizin yöneticilerinin yanımızda olduğunu bilmek Şehitler Günü ve Gaziler Günü dışında da hatırlanmak bizleri mutlu etti.” diye konuştu.

Ücretsiz seyahat kartları ve istihdam hakkı konularında yapılan bilgilendirme toplantısının ardından program sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri