Sarnıç sakinleri suya kavuştu

Menteşe Belediyesi’ne bağlı Denizova Mahallesi Sarnıç mevkiinde içme suyu hattı olmayan yeni yerleşim yerlerine içme suyu hattı döşendi.Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MUSKİ), il genelinde içme suyu kullanım...

Menteşe Belediyesi’ne bağlı Denizova Mahallesi Sarnıç mevkiinde içme suyu hattı olmayan yeni yerleşim yerlerine içme suyu hattı döşendi.

Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MUSKİ), il genelinde içme suyu kullanım sorunu yaşayan bölgelerin sorunlarını ortadan kaldırmaya devam ediyor. Bu kapsamda 3. Bölge ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışma sonucu Denizova Mahallesi Sarnıç mevkiinde yapılan yeni yerleşim yerleri için bölgeye 640 metre içme suyu hattı döşendi. Olumsuz hava şartlarına rağmen çalışmalarına ara vermeden devam eden ekipler, bölgenin su ihtiyacını gidermek için 4 gün boyunca yoğun mesai harcayarak içme suyu şebeke hattının yapımını tamamladı. Çalışmalar sonucunda, Sarınç mevkiinde bulunan ana isale hattına ek yapılarak bölgeye döşenen içme suyu şebekesine su verildi.

Konu hakkında konuşan Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürü Baki Ülgen, Denizova Mahallesi Sarnıç mevkiisindeki yeni yerleşim yerlerindeki evler için içme suyu hattı döşendiğini söyledi. MUSKİ olarak yeni bir oluşum içerisine girdiklerinin altını çizen Ülgen, buna rağmen çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini vurguladı.

İl genelinde içme suyu sorunu yaşayan bölgelerin sorunlarını ortadan kaldırmaya devam ettiklerini belirten Ülgen, “Kar ve Yağmur engeline rağmen 4 gün gibi kısa bir zaman dilimi içerisinde Denizova Mahallesi Sarnıç mevkiindeki yeni yerleşim yerlerinin içme suyu sıkıntısını çözdük. Buradaki evlere su verilmeye başlandı. Ekiplerimiz gerekli özeni göstererek durmadan çalışıyorlar. MUSKİ olarak vatandaşlarımızın mağdur olmaması adına çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir” diyerek sözlerini tamamladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri