Sahiller dolmaya başladı

Muğla’nın turistlik ilçesi Marmaris’te yerli ve yabancı turistler sahilleri doldurdu.Haziran’da hava sıcaklığının artmasıyla birlikte Marmaris sahilleri daha da hareketli geçti. Hava sıcaklığının 33, deniz suyunun ise 24...

Muğla’nın turistlik ilçesi Marmaris’te yerli ve yabancı turistler sahilleri doldurdu.

Haziran’da hava sıcaklığının artmasıyla birlikte Marmaris sahilleri daha da hareketli geçti. Hava sıcaklığının 33, deniz suyunun ise 24 derece ölçüldüğü ilçede, sabah saatlerinden itibaren plaj ve su parklarına akın eden turistler deniz ve güneşin tadını çıkardı.

Turistler, kavurucu güneş altında denize girmenin ve bronzlaşmanın keyfini yaşadı. Su parklarında serinlemeye çalışanlar da aynı zamanda animatörlerin şovlarıyla eğlendi, kaydıraklardan kaydı, dalga havuzlarına girdi. Sıcaktan bunalan bazı turistler de soluğu su sporları parkurlarında aldı.

Sahilde güneşlenen İsveç, Norveçli turistler, Marmaris’e ilk defa geldiklerini, doğal güzellikleri ve denizine bayıldıklarını ifade ederek, ülkelerine döndüklerinde ilk fırsatta tanıdıklarına Marmaris’i tavsiye edeceklerini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri