Plaj Voleybolu Ligi sürüyor

Erkekler Profesyonel Plaj Voleybol Ligi devam ederken, Muğla temsilcilerinden Fethiyespor 4 maçta 3, Muğla Belediyespor ise 4 maçta 1 galibiyet aldı.Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenlediği 2013-2014 Türkiye Voleybol Federasyonu...

Erkekler Profesyonel Plaj Voleybol Ligi devam ederken, Muğla temsilcilerinden Fethiyespor 4 maçta 3, Muğla Belediyespor ise 4 maçta 1 galibiyet aldı.

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenlediği 2013-2014 Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler Profesyonel Plaj Voleybolu Ligi, 2 Kasım 2013 tarihlerinde İzmir’deki TVF plaj voleybolu kortlarında oynanan karşılaşmalarla başladı.

TVF Erkekler Plaj Voleybolu Ligine Muğla’dan 2 takım katılıyor. Sertan ve Sabri İnce kardeşler Muğla Belediye Spor adına lige katılırken, diğer Muğla temsilcisi Fethiyespor oldu. İlk hafta yapılan müsabakalarda Fethiye Spor 4 maçtan 3’ünü kazanarak büyük bir başarıya imza atarken şansız bir kura çeken Muğla Belediyespor 4 maçtan birini kazanabildi.

Haftaya İstanbul'da devam edecek olan Plaj Voleybol Ligi bir sonraki hafta Fethiye'de yapılacak olan ayak ile devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri