Özlenen tablo: FB, GS bir araya geldi

Fethiye ilçesinde Milli Takım Seçme Test Yarışları için kamp yapan Galatasaray ve Fenerbahçe 23 yaş üstü A takım sporcuları yemekte bir araya geldi.İki takım teknik heyet ve sporcuların katıldığı yemekte dostluk mesajları...

Fethiye ilçesinde Milli Takım Seçme Test Yarışları için kamp yapan Galatasaray ve Fenerbahçe 23 yaş üstü A takım sporcuları yemekte bir araya geldi.

İki takım teknik heyet ve sporcuların katıldığı yemekte dostluk mesajları verildi. Ezeli rakip Galatasaray ve Fenerbahçe takımlarını bir araya getirip Yengeç restaurantta akşam yemeği tertipleyen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, iki takım sporcularına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı tarafından verilen akşam yemeğinde Galatasaraylı ve Fenerbahçeli teknik ve sporcu heyetin yanı sıra Başkan Yardımcıları Mehmet Yılmaz Cesur ile Metin Talaş, Fethiye Belediyespor Başkanı Tayfun Turgut ve Belediyespor Teknik Antrenörü Nasuh Dinçer’de katıldı.

Ülke gündeminde spor kulüpleri arasında tartışmaların had safhaya çıktığı dönemde Galatasaraylı ve Fenerbahçeli sporcular dostluk mesajları verdi. Yemekte samimi görüntüler ortaya çıkarken sporcular, gece boyunca Türk Halk Müziği Sanatçısı Adem Kazan’ın türküleriyle pistten inmedi.

Fethiye’nin iklim ve tesisleri açısından iyi bir kamp merkezi olduğunu söyleyen Fenerbahçe Kürek Takımı Antrenörü Sonat Doğan, Galatasaray ile birlikte her ne kadar rekabet olsa da her zaman dost olduklarını söyledi. Başkan Saatcı’ya iki takımı da bir araya getirdiğinden dolayı teşekkür eden Doğan, milli takım seçmeleri için hazırlıklarının sürdürdüğünü belirtti.

Fenerbahçe Büyük A Kürek Takımı sporcusu Ercan Kesim, ezeli rekabetin her zaman süreceğini ancak dostluğun da her zaman daim olacağını belirtti. Fenerbahçe Kürek Takımı sporcularıyla bir araya geldiklerinden dolayı mutlu olduklarını söyleyen Fenerbahçe Kürek Takımı sporcusu Kesim, “Galatasaraylı arkadaşlarımızla yemek yemeğe geldik. Öncelikle bizleri bir araya getiren Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya teşekkür ediyoruz. 3 haftadır Fethiye’de kamp yapıyoruz. Her yerde Galatasaray ve Fenerbahçe’yi bu şekilde göremiyoruz. Ama bu yemekte birlikteyiz ve çok mutluyuz. Bizim ara mızda hiçbir zaman kavga yok, sadece rekabet var. Yarış dışında görüldüğü gibi dostluğumuz, arkadaşlığımız devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Galatasaray Büyük A Kürek Takımı sporcusu Burak Yıldırım da, su da rekabetin olduğunu karaya çıktıktan sonra dostluklarının her daim devam edeceğini söyledi. Yıldırım, “Biz Fenerbahçe ile sürekli rekabet şeklinde yarışıyoruz. Ancak bizim dostluğumuz çok iyi şekilde devam ediyor. Ben bizleri iki takımı da burada buluşturan Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya teşekkür etmek istiyorum. Fethiye’de kamp yapıyoruz. Önümüzdeki hafta da milli forma mücadelesi vereceğiz” dedi.

Sporun farklı renklerle güzel olduğun belirten Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise, “Ben sarı kırmızı ve sarı lacivert’in birbirine bu kadar çok yakıştığını bu gece gördüm. Türkiye’nin her yerinde sporda dostluk ve barışın sözde değil, özde olduğunu gösteren sporcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Salonda, sahada her kulvarda mücadele kıyasıya devam edecektir. Bu rekabet kavga ortamında değil, dostluk içerisinde sürdürülürse daha güzel olacağını düşünüyorum. Bizim için renklerin farklılığı ayrılık değil, tuval üzerine yapılan resim gibi güzelliktir. Tüm dünya sarı kırmızı, lacivert beyaz veya siyah beyaz olsa kimseye keyif almaz. Ama bu renk cümbüşünden çıkan armoniden herkes keyif alır. Geçen sene de futbolun birbirini yiyecek duruma geldiği dönemde Fethiye’de, ‘Futbolda Hoşgörü’ kurultayı düzenlemiştik. Bakın hepimiz buradayız. Birlikteyiz. Demek ki bu olabiliyormuş. Ben Fethiye’de kamp yapma kararı alan yönetici arkadaşlara teşekkür ediyorum. Fethiye bir kamp merkezi olma yolunda ilerliyor. İlçemizin tanıtımı açısından da bu büyük bir artıdır. Geçen hafta Türkiye Kürek Federasyonu Başkanımızla burada görüştük. Yurt dışından da takımların buraya gelmesiyle bir merkez olma yolunda Federasyon, Belediye işbirliğinde alt yapısını tamamlayacağız” şeklinde konuştu.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı konuşmasının ardından iki takımın şube kaptanlarına plaket verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri