Öğrencilere sınavlar öncesi seminer

Fethiye Merkez Atatürk Ortaokulu 8’inci sınıf öğrenciler yaklaşan SBS’de sınav kaygısı yaşamamaları için bazı konularda bilgilendirildi.Fethiye Anadolu Kız Meslek Lisesi Salonu’nda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında...

Fethiye Merkez Atatürk Ortaokulu 8’inci sınıf öğrenciler yaklaşan SBS’de sınav kaygısı yaşamamaları için bazı konularda bilgilendirildi.

Fethiye Anadolu Kız Meslek Lisesi Salonu’nda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında okul rehberlik ve psikolojik danışma servisi tarafından 8’inci sınıf öğrencilerine yönelik olarak etkili ve verimli ders çalışma teknikleri anlatıldı. Okul Müdürü Ercan Tuna ve öğretmenlerinde izlediği seminerde öğrencinin başarısını önemli ölçüde etkileyen çalışma alışkanlıkları olarak zamanın iyi kullanılması, çalışma ortamının iyi düzenlenmesi, not tutma, etkili dinleme, verimli okuma, özet çıkarma, güdülenme ve konuyu tekrar yaparken dikkat edilecek hususlar anlatıldı.

Merkez Atatürk Ortaokulu Rehberlik Servisi Öğretmenleri Elçin Asan, Oğuzhan Çelik ve Sevcan Usta’nın yanı sıra branş derslerinin zümre başkanları öğrencilerin sınav kaygısını yok etmek için önerilerde bulundular.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri