Öğrenciler santralı gezdi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü son sınıf öğrencileri Yatağan Termik Santrali ve Güney Ege Linyitleri İşletmeleri’ni gezerek işletmeler hakkında bilgiler aldı. Muğla...

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü son sınıf öğrencileri Yatağan Termik Santrali ve Güney Ege Linyitleri İşletmeleri’ni gezerek işletmeler hakkında bilgiler aldı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü son sınıf öğrencileri, Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman Ayhan ve Öğretim Üyesi Doç. Dr. Recep Kapar ile birlikte Yatağan’a gelerek Yatağan Termik Santrali ve Güney Ege Linyitleri İşletmeleri’ni gezdi.

Tes-İş ve Maden-İş sendikalarının Yatağan şubelerinin desteğiyle gerçekleştirilen gezinin, öğrencilerin mesleki gelişimine katkı sağlaması amacıyla gerçekleştirildiği öğrenildi. Gezi öncesinde Maden-İş Sendikası Yatağan Şubesi’ne gelen öğrencilere, sendika yöneticileri tarafından sendika faaliyetleri ve özelleştirmeye karşı verilen mücadele hakkında sunum yapıldı.

Sunumun ardından Yatağan Termik Santrali ve Güney Ege Linyitleri İşletmeleri’ne giden öğrencilere, Yatağan Termik Santrali’nde Ülfet Öter, Güney Ege Linyitleri İşletmeleri’nde de Osman İlhan tarafından işletmeler hakkında bilgiler verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri