“Muğla’nın gerçek sahibi DYP’dir”

Doğru Yol Partisi (DYP) Muğla İl Başkanı Cahit Karaöz, bütün ilçelerde DYP’nin bir seçmeni olacağını belirterek, “ Muğla’nın gerçek sahibi DYP’dir. DYP Muğla’nın kalesidir” dedi.Muğla, 2014 yılında gerçekleşecek...

Doğru Yol Partisi (DYP) Muğla İl Başkanı Cahit Karaöz, bütün ilçelerde DYP’nin bir seçmeni olacağını belirterek, “ Muğla’nın gerçek sahibi DYP’dir. DYP Muğla’nın kalesidir” dedi.

Muğla, 2014 yılında gerçekleşecek olan yerel seçimde Büyük Şehir Belediye olarak girmeye hazırlanırken siyasi partilerde de stratejik çalışmalar sürüyor. DYP Muğla İl Başkanlığı merkez Menteşe ilçesi ve yeni ilçe olan Seydikemer’le birlikte toplam 13 ilçede aday çıkarmayı hedefleyen DYP diğer partilerden çıkacak olan adayları bekliyor.  Büyük Şehir Belediye Başkanı seçimi için aday adayını belirlemek üzere çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren DYP Muğla İl Başkanı Cahit Karaöz, “DYP misyonuna sahip ve hitap edebilecek bir ekip kuracağız” dedi.

“CHP KERHEN OTURUYOR”

DYP Ülke genelinde Isparta’nın ardından ikinci il olduğunu belirten Karaöz, “Şuan bu koltukta CHP kerhen oturuyor. Geçmiş yıllarda seçimde Isparta yüzde 41 ile birinci Muğla yüzde 36 ile ikici il olarak en fazla oy DYP en fazla oy veren il konumundaydı. Biz tekrardan bu koltuğu geri alacağız” şeklinde konuştu.

“ÜNİVERSİTEYLE ÖZDEŞLEMİŞ BİR MUĞLA OLACAK”

Muğla’nın bir öğrenci kenti olduğunun altını çizen Başkan Karaöz, “ Muğla denilince akla Üniversite gelecek, Üniversite denilince Muğla akla gelen bir belediyecilik anlayışı içerisinde olacağız. Üniversite ile özdeşlemiş bir Muğla oluşturacağız. Üniversite nüfusunu hesap eden bir belediye olacağımızdan kimseni şüphesi olmasın. Öğrenciler ile esnafımızı bir bütün yapmak, üniversiteyle her an kontak içerisinde olan bir belediye olacağız” ifadelerini kullandı.

“DYP’Lİ ENGELLİ ADAYLARIMIZA KAPIMIZ AÇIK”

DYP olarak Muğla’da sürpriz aday olabileceğinin altını çizen Karaöz şunları söyledi;

“DYP, Muğla’ya nasıl bir ihtiyaçsa Türkiye’ye de o kadar ihtiyaçtır. Adaylarımız arasında sürpriz diyebileceğimiz kişiler var. Adayımızı diğer partilere göre belirleyeceğiz ancak bu süre zarfından bize partimizden aday olmak için gelecek engelli vatandaşlarımıza da kapımız sonuna kadar açık. Kendini ifade edebilen düşüncesini ve fikrini ortaya koyan bir engelli arkadaşımızda aday olabilir. Yeter ki Muğla için bize destek versin fikrini sunsun bizim için hiçbir engel yok.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri