Vali Akbıyık’tan Muğlaspor’a 2.devre öncesi ziyaret

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Muğlaspor’u 2.devre öncesi ziyarette bulundu. Yeşil beyazlı takım, 4 Şubat Pazar günü kendi sahasında Didim Belediyespor’u konuk edecek.

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk için mücadele veren Muğlaspor Kulübü, 2.devrenin ilk maçında 4 Şubat Pazar günü kendi sahasında Didim Belediyespor’u konuk edecek.

Hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden Muğlaspor Kulübü’nü Muğla Valisi İdris Akbıyık maç öncesi ziyarette bulundu.

Başkan Menaf Kıyanç ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Akbıyık, Bölgesel Amatör Lig'de lider konumda bulunan Muğlaspor'u başarısından dolayı tebrik etti.

Başkan Kıyanç ve yönetim kuruluyla toplantı gerçekleştiren Vali Akbıyık, kulübün çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Vali Akbıyık, daha sonra Başkan Menaf Kıyanç ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ortaköy Kemal Dirikan Tesisleri'ne giderek incelemelerde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Muğla Haberleri