Muğla’nın Ortaca İlçesinde Tüfekle Vurulan Kişi Hastaneye Kaldırıldı

Muğla’nın Ortaca ilçesinde iki kişi arasında çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Tüfekle vurularak yaralanan kişi hastaneye kaldırılırken, olay yerinden kaçan şüpheli polis ekiplerinin çalışmasıyla 20 dakika içinde yakalandı.

Muhabir: Özlem Arslan

Edinilen bilgilere göre, iki kişi arasında başlayan ağız dalaşı ve karşılıklı küfürleşme büyüyerek kavgaya dönüştü. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine taraflardan biri yanında bulunan tüfekle ateş açtı. Açılan ateş sonucu bir kişi kol ve karın bölgesinden yaralandı.

Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı şahıs, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Durumunun ciddiyeti nedeniyle daha sonra Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiği öğrenildi.

Olayın ardından kaçan şüphelinin peşine düşen Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yürütülen çalışma sonucu zanlıyı yaklaşık 20 dakika içerisinde yakalayarak gözaltına aldı.

Polis ekiplerinin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Muğla Haberleri