Minik Kalplerden büyük destek

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Mehmet Ali Şahin, Minik Kalplerle El Ele Derneği Başkanı Nesrin Ercan ve beraberindeki heyetle Vali Vekili Faruk Necmi Kurt’u ziyaret etti.Mika-Der yöneticileri Fethiye’de 2, Muğla Merkez...

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Mehmet Ali Şahin, Minik Kalplerle El Ele Derneği Başkanı Nesrin Ercan ve beraberindeki heyetle Vali Vekili Faruk Necmi Kurt’u ziyaret etti.

Mika-Der yöneticileri Fethiye’de 2, Muğla Merkez ve Kavaklıdere’de birer olmak üzere ilimizde 4 çocuk evinin iç döşemesini yaptırdı.

Ziyarette açıklama yapan Vali Vekili Faruk Necmi Kurt, ilimizde 4 çocuk evinin iç döşemesini yapan derneğe katkılarından dolayı teşekkür etti. Devlet ve sivil toplum kuruluşlarının yakın ilişki içerisinde olmasının hem hizmet kalitesini arttıracağını hem de çalışanlara moral vereceğini belirten Vali Vekili Faruk Necmi Kurt, “Yapılan çalışmalar bu tür yardımlarda bulunmak isteyenlere örnek olur. Çok önemli ve insani bir alanda yardım ettiğiniz için bu yardımları çok değerli ve anlamlı buluyoruz. Bütün insanların aynı davranışı göstermesi gerekir.” diye konuştu.

Mika-Der Başkanı Nesrin Ercan ise yaptığı konuşmada, Muğla’nın üzerinde hassasiyetle durulması gereken bir il olduğunu vurguladı.  Mika-Der Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın himayesinde bulunan 0-18 yaş çocuklar için çalıştıklarını söyleyen Ercan, “Biz bu yola hizmet etmeye talip olarak çıktık. Bizim kendimiz için bir beklentimiz yok. Çocuklar ancak sevgiyle büyür. Bu çocukları hayatla barıştırmayı hedefliyoruz. Bu çocuklar doğru hedefleri ve rol modellerini örnek alsınlar istiyoruz. Bir çocuğu bu topluma kazandırırsak bile bu büyük başarıdır.”  dedi.

Vali Vekili Faruk Necmi Kurt, Mika-Der yöneticilerine ilimize yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür belgesi verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri