Milli Takım seçmeleri Bodrum’da yapılacak

Çok kısa süre önce faaliyete geçmesine rağmen önemli organizasyonlarla Bodrum Tenisi’ni ülke genelinde başarıyla temsil eden Bodrum Golf&TenisKulübü’nde milli takım seçmeleri yapılacak.Türkiye Tenis Federasyonu gözetiminde...

Çok kısa süre önce faaliyete geçmesine rağmen önemli organizasyonlarla Bodrum Tenisi’ni ülke genelinde başarıyla temsil eden Bodrum Golf&TenisKulübü’nde milli takım seçmeleri yapılacak.

Türkiye Tenis Federasyonu gözetiminde düzenlediği uluslararası ITF Senior Tenis Turnuvası’yla ülke genelinde adından söz ettiren Bodrum Golf&TenisKlübü, şimdi de Senior Milli Takımı seçmelerine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 6-7-8-9 Aralık tarihlerinde kulüp bünyesinde ki uluslararası standartlarda 5 toprak kortta yapılacak seçmelere 32 aday sporcu katılacak. Kategorilerine göre yıl boyunca çeşitli turnuvalara katılıp aldıkları puanlarla ilk 8’e giren tenisçiler arasında yapılacak turnuvada ilk 4 belirlenecek ve erkekler ve kadınlar kategorilerinde toplam 8 sporcu, Mayıs 2013’de  Antalya Manavgat Club Ali Bey’de yapılacak dünya şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek.

Milli Takım seçmelerinin Bodrum’da yapılacak olmasının ilçemiz için çok önemli olduğunu vurgulayan Bodrum Golf&TenisKlübü Genel Müdürü Caner Tuna ve direktör Taci Pendik; “Başarıyla gerçekleştirdiğimiz uluslararası turnuvadan sonra Bodrum’un adını tenis sporunda da duyurduk. Bodrum’da 5 korta sahip kulübümüzde düzenleyeceğimiz Milli Takım seçmelerine 32 aday sporcu katılacak ve 4 gün boyunca Bodrum’da tenis şöleni yaşanacak. Çok yeni bir kulüp olmamıza rağmen bu denli önemli bir organizasyonun kulübümüzde yapılması çok önemli” dediler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri