Mıdtown’da 2014 coşkusu başladı

Herkes için yenilik ifade eden, yeni dilek ve beklentilerin gerçekleşmesi için yeni bir başlangıç sayılan yeni yıl coşkusu Bodrum’da başladı.Bodrum’da yeni yıl hazırlıklarını tamamlayan mekânlar arasında devasa yeni yıl...

Herkes için yenilik ifade eden, yeni dilek ve beklentilerin gerçekleşmesi için yeni bir başlangıç sayılan yeni yıl coşkusu Bodrum’da başladı.

Bodrum’da yeni yıl hazırlıklarını tamamlayan mekânlar arasında devasa yeni yıl ağacı, ren geyikleri süslemesi ile Midtown, yeni yıl coşkusunu ziyaretçileri ile paylaşıyor.

Mağazalar yeni yıl konseptinde neşeli vitrinler ve özel yılbaşı kampanyaları ile yeni yılı karşılamaya hazırlanırken, çocukların uğrak yerleri arasında yer alan Macera Adası, ihtiyacı olan minikler için unutmayacak bir kampanya başlattı. Macera Adası içinde yer alan yeni yıl ağacının altına bırakılan her hediye, ihtiyacı olan çocuklara ve özel çocuk koruma kurumlarına iletiliyor. Ziyaretçileri ise yeni yıl armağanı olarak özel kampanya dahilinde sinema bileti kazanıyor.

Yeni yılda Bodrum’a yolu düşecek olan ziyaretçiler ve Bodrumluları 28-29-30-31 Aralık boyunca sürprizler bekliyor. Noel Baba sürpriz hediye kuponları dağıtırken ziyaretçiler Noel Baba ile karşılaşmışken bol bol fotoğraf çektirme imkanı da yakalayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri