Mehmet Erdoğan’dan muhtarlara mektup

MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, Muğla’daki bütün muhtarlara bir mektup yazarak, 10 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili olarak görüş ve düşüncelerini paylaştı.MHP...

MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, Muğla’daki bütün muhtarlara bir mektup yazarak, 10 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili olarak görüş ve düşüncelerini paylaştı.

MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, Muğla’daki mahalle muhtarlarına açık mektup yazdı. Yazdığı mektupta Muhtarların ve mahalle sakinlerinin bayramlarını da tebrik eden Erdoğan; muhtarlarla 10 Ağustosta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili tespitlerini paylaştı.

“Milletimizin ve devletimizin bekası için, bölgemizdeki kanın ve şiddetin artık bir son bulması için,   Türk Dünyası ve İslam Dünyasının huzur ve barışa kavuşabilmesi için Ekmeleddin Mehmet İhsanoğlu Bey’in desteklenmesini takdirlerinize sunuyorum” diyen Erdoğan’ın mektubu şu şekilde:

“Değerli Muhtarım;Bildiğimiz gibi bu bayram, vatanımızın ve milletimizin geleceğine yön verecek olan 12’nci Cumhurbaşkanımızı seçeceğimiz Cumhurbaşkanlığı Seçiminin hemen öncesine denk düşmektedir. Vereceğimiz oylar bizlerin, daha doğmamış çocuklarımızın ve milletimizin geleceğinin tayini noktasında çok büyük bir öneme haizdir.

Bir tarafta; son günlerde ciğerimizi pare pare dağlayan katliamların sürdüğü Filistin’deki mazlumların refahı için, üstün çalışmalarından dolayı, Filistin Devleti’nin en yüksek ödülü olan Kudüs Yıldızı ödülünü alan Ekmeleddin Mehmet İhsanoğlu Beyefendi diğer tarafta ise; Filistin’de ki katliama, hamasi söylemlerden başka tepki gösteremeyen, Musevi cemiyetinden Yahudi Üstün Cesaret Ödülü alan Recep Tayyip Erdoğan bulunmaktadır.

Bir tarafta; şehitlerimizin kemiğini sızlatan, sözde çözüm süreci lakırdılarıyla eli kanlı bebek katili PKK terör örgütüyle pazarlık masasına oturup taviz üstüne taviz veren Recep Tayyip Erdoğan diğer tarafta ise toplumun her kesimini üslubu ve siyasi nezaketiyle kucaklamayı bilen Ekmeleddin Mehmet İhsanoğlu Beyefendi bulunmaktadır.

Bir tarafta ülkenin bütünlüğünün tartışılmaya açılmasını kabul edilemez bulan Ekmeleddin Mehmet İhsanoğlu Beyefendi, diğer tarafta ise; Türk Milletinin egemenlik haklarını tartışmaya açan, en değerli varlığımız olan birliğimizi ateşe atan Recep Tayyip Erdoğan bulunmaktadır.

Bir tarafta İslam dünyası ve uluslararası camia tarafından, İslam âleminin huzuru adına yaptığı çalışmalarında gösterdiği üstün gayretler neticesinde takdir toplayan Ekmeleddin Mehmet İhsanoğlu Beyefendi diğer tarafta ise İslam Dünyasının kan gölüne dönmesine sebep olan Büyük Orta Doğu Projesinin Eşbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bulunmaktadır. “

Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, mektubunda, Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda Türkiye’nin belirsizliğe sürükleneceğini ileri sürerken, şu görüş ve düşünceler yer verdi:

“Lütfen hatırlayınız; önce “alt kimlik- üst kimlik” tartışmalarını başlattılar. Ardından Türk Milletinin birliğini parçaladılar. Sonrasında ise bin yıllık kardeşliğin temelini dinamitlercesine, yıllardır en çok Kürt kardeşlerimizin canına kıyan bebek katili PKK’yı Kürt kardeşlerimizin savunucusu pozisyonuna getirdiler.

Sınırlarımız kalbura dönmüş, Suriye sınırımızda komşularımız artık PKK ve IŞİD adlı terörist gruplar olmuştur. Yani bir yanda Türkmen soydaşlarımızı katleden IŞİD diğer tarafta ise 40 yıldır vatandaşlarımızın canına kıyan PKK terör örgütü sınır komşumuz olmuştur. Anlaşılan odur ki; Recep Tayyip Erdoğan’ın eşbaşkanlığını yürüttüğü Büyük Orta Doğu projesi Müslüman kanı dökerek,  iç savaşlar çıkararak, nihai hedefine doğru yol almaktadır.

Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda ülkemizin bir belirsizliğe sürükleneceği ortadadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 10 Ağustos tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde; milletimizin ve devletimizin bekası için, bölgemizdeki kanın ve şiddetin artık bir son bulması için,   Türk Dünyası ve İslam Dünyasının huzur ve barışa kavuşabilmesi için Ekmeleddin Mehmet İhsanoğlu Bey’in desteklenmesini takdirlerinize sunuyorum. “

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri