MEHMET ALİ GÜNÜÇ VEFAT ETTİ

Muğla’nın 55 yıllık müzisyen esnafı Mehmet Ali Günüç son yolcuğuna uğurlandı. Ciğerlerindeki rahatsızlıklarından dolayı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uzun süredir tedavi gören Günüç,...

Muğla’nın 55 yıllık müzisyen esnafı Mehmet Ali Günüç son yolcuğuna uğurlandı. Ciğerlerindeki rahatsızlıklarından dolayı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uzun süredir tedavi gören Günüç, geçen akşam rahatsızlığının artması sonucu hayatını kaybetti.

79 yaşında ve 4 çocuk babasın Günüç’ün cenazesi Kurşunlu camisinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı ile birlikte sevenlerinin omzunda şehir yeni mezarlığına defnedildi. Yoğun bir katılımın olduğu cenaze törenine Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğla Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Bülent Karakuş, Muğla eski Milletvekilleri Ali Arslan, Fevzi Topuz, İl Genel Meclis Üyeleri, DP İl Başkanı Zekai Alper, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri  ile çok sayıda esnaf katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri