CHP lideri Kılıçdaroğlu, CHP'li belediyelerde asgari ücretin 4 bin 500 lira olacağını duyurdu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li belediyelerde asgari ücretin 4 bin 500 lira olacağını duyurdu.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Merkez Bankası’nın faiz kararı ve asgari ücret zammının ardından açıklamalarda...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li belediyelerde asgari ücretin 4 bin 500 lira olacağını duyurdu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Merkez Bankası’nın faiz kararı ve asgari ücret zammının ardından açıklamalarda bulundu. Sosyal medyadan video paylaşan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“AKIL TUTULMASI”

* Bugün Merkez Bankası, şahsın emriyle akla mantığa sığmayan kararlara yeniden imza attı. Biz 128 milyar dolar konusunu halkımıza söyleyince, bu sorumsuz saray avaneleri pankart indirme derdindeydi.

* En büyük dertleri, çevirdikleri alavere dalavereleri kimse bilmesin, kimse duymasın… Açıkça arka kapıdan dolar sattılar. Birilerini çok ama çok zengin ettiler. Halkımızı da açlık sınırına indirdiler. Siz de şahitsiniz.

* Bugün Merkez Bankası, Türk lirasına değer kaybettirmeye devam ediyor. Sonra da kasasında olmayan parayla müdahale ettiğini söylüyor. Böyle bir akıl tutulması.

CHP’Lİ BELEDİYELERDE ASGARİ ÜCRET 4 BİN 500 LİRA

Kılıçdaroğlu, CHP’li belediyelerde asgari ücret kararını ise şöyle açıkladı:

* Ayrıca saray ve şurekasının yarattığı yıkımın üzerine, kurmaylarımızla birlikte bu gece yoğun çalıştım. Kararımızı da bildirerek geceyi kapatmak istiyorum. CHP belediyelerinde, yani sosyal demokrat belediyelerde en düşük asgari ücret 4 bin 500 lira olacaktır.

* Ayrıca belediyelerimizle bu hafta sonu Kayseri'de buluşup kara kış fonunu konuşacağız. Biz kuracağız o fonu biz. Yalnız değilsiniz sevgili halkım. Yanınızdayız. Bu felaketi birlikte omuz omuza atlatacağız. Müsterih olun. Allah'ın izniyle kurtulacağız bunlardan. Geliyor gelmekte olan.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Marmaris Haberleri