Köyceğiz Kamp Merkezi oluyor

Su sporları takımlarının kamp yapmak için tercih ettiği Köyceğiz Gölü’nün önümüzdeki dönemlerde bir çok önemli takıma ev sahipliği yapması bekleniyorMuğla’nın Köyceğiz ilçesindeki Göl kenarında Gençlik Hizmetleri...

Su sporları takımlarının kamp yapmak için tercih ettiği Köyceğiz Gölü’nün önümüzdeki dönemlerde bir çok önemli takıma ev sahipliği yapması bekleniyor

Muğla’nın Köyceğiz ilçesindeki Göl kenarında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait Su Sporları Merkezi yerli ve yabancı ülkelerin takım ve milli takımlarına ev sahipliği yapıyor. 2-12 Ocak tarihlerinde Kürek Milli Takımı kampını burada gerçekleştirirken, Fenerbahçe Kürek Takımı ve Sırbistan Milli Takımı da çalışmalarını sürdürüyor.

Geçen yıl içerisin de 20’den fazla faaliyet ve binden fazla sporcunun Köyceğiz Kamp Eğitim Merkezinden faydalandığını söyleyen Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, özellikle Durgunsu Kano etkinliklerinin ve kamplarının birçoğunun Köyceğiz Kamp Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildiğini belirtti. Merkezin gölün hemen kenarında çok iyi bir konumda bulunduğunu belirten Çeker, Merkezde İl Müdürlüğüne ait bir antrenörün de sürekli olarak görev yaptığını belirtti.

Yıl içinde yapılan faaliyet ve kampların yörede bulunan gençlerinde önünü açtığını söyleyen Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, “Köyceğiz başta olmak üzere ilimiz genelinde son dönemlerde kanocularımızın aldığı başarılı sonuçlar, çalışmalarımızın meyvesini aldığımızı gösteriyor. Buda bizi son derece memnun ediyor” dedi. Merkezin bir takım yeniliklere ve tadilata da ihtiyaç duyduğunu belirten Çeker, “İnşallah 2014’de bu eksiklikleri de gidereceğiz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri