Kavaklıdere spor salonuna kavuşuyor

İlçe olduğundan bu yana küçük bir sahasından başka her hangi bir spor merkezi buunmayan Kavaklıdere’de, gençler bitim aşamasına gelmiş spor salonu için gün sayıyor. 250 Seyirci kapasiteli Kavaklıdere Spor Salonu ilçede ki...

İlçe olduğundan bu yana küçük bir sahasından başka her hangi bir spor merkezi buunmayan Kavaklıdere’de, gençler bitim aşamasına gelmiş spor salonu için gün sayıyor. 250 Seyirci kapasiteli Kavaklıdere Spor Salonu ilçede ki spor etkinliklerine büyük ivme sağlayacak. İlçe Merkezinde bulunan en büyük kapalı alan olarak bir çok etkinliğe de evsahipliği  yapabilecek.

Kavaklıdere’nin havası ile coğrafyası ile Allahın yarattığı çok güzel beldelerden biri olduğunu söyleyen Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker; “Kavaklıdere’ye ilk gittiğimizde ordaki gençler ve çocuklarımız için daha doğrusu her kesimden vatandaşımız için spor yapılabilecek bir alan olmadığını tespit ettik. Hemen Kavaklıdere için çalışmalar yürüttük, şükürler olsun ki kısa bir sure içinde salonumuz bitme aşamasına geldi. Şu anda çevre düzenlemesini yapıyoruz.En kısa sürede salonumuzu Kavaklıdereli vatandaşlarımızın hizmetine açacağımız için çok mutluyuz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri