Hollanda Meclis Üyesi’nden Saatcı’ya ziyaret

Hollanda'nın Drenthe eyaletinde yeni yönetimin belirlenmesinden sonra boşalan meclis üyeliklerinden birine, İşçi Partisi'nden (PvdA) Türk kökenli Reyhan Horasan seçilmişti. Fethiyeli olan Horasan, geçtiğimiz 30 Mart yerel seçimlerinde...

Hollanda'nın Drenthe eyaletinde yeni yönetimin belirlenmesinden sonra boşalan meclis üyeliklerinden birine, İşçi Partisi'nden (PvdA) Türk kökenli Reyhan Horasan seçilmişti. Fethiyeli olan Horasan, geçtiğimiz 30 Mart yerel seçimlerinde 4. Dönemini kazanan DP’li Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Horasan, Saatcı’nın tecrübelerinden yararlanmak istediğini ifade etti.

Drenthe'de eyalet meclisine girme başarısı gösteren ilk yabancı kökenli isim olan Reyhan Horasan, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundu. 2011 yılında ilk kez seçildiğini söyleyen Horasan, diğer dönemde de aday olabileceğini ifade etti. Başkan Behçet Saatcı’nın hizmetlerini takip ettiğini ve çok başarılı olduğunu söyleyerek konuşmasını sürdüren Horasan, “Başkan Behçet Saatcı ile birçok konuda görüş alışverişi yapmak istedim. Onun tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz” dedi. Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Behçet Saatcı ise, “Kadınlarımızın Hollanda da neler başardığını görmesi açısından Saygıdeğer Fethiyelilerinde kardeşimizi tanımasını isterim. Eksik olmasınlar tatile gelip, buraya da ziyaret gerçekleştirdiler. Kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri