Hayırseverler yürekleri ısıttı

Marmaris’te yaşayan hayırsever vatandaşlar sosyal medyada paylaşılan yardım çağrısını duyar duymaz çalışmaya başladılar. Esnaflardan toplanan yaklaşık elli koli kışlık giyecek ve kırtasiye PTT Kargo aracılığı ile...

Marmaris’te yaşayan hayırsever vatandaşlar sosyal medyada paylaşılan yardım çağrısını duyar duymaz çalışmaya başladılar. Esnaflardan toplanan yaklaşık elli koli kışlık giyecek ve kırtasiye PTT Kargo aracılığı ile Ağrı’nın Hamur İlçesi Yukarı Aladağ Köyü’ne gönderildi .

Marmaris’ten Ağrı’ya yardım köprüsü oluşturuldu. Türkiye’nin doğusunda soğuk kış günlerinin bütün şiddeti ile hüküm sürdüğü bu günlerde, Marmaris’te yaşayan hayırsever vatandaşlar sosyal medyada paylaşılan,  Ağrı’ya bağlı Hamur İlçesi  Yukarı Aladağ Köyü İlk Öğretim Okulu öğrencileri için yapılan yardım çağrısını duyar duymaz çalışmaya başladılar. Esnaflardan toplanan yaklaşık elli koli kışlık giyecek ve kırtasiye PTT Kargo aracılığı ile Ağrı’ya gönderildi.

Yardımlarla ilgili sosyal medyadaki paylaşımlar üzerine PTT Marmaris Merkez Müdürü Seher Uslu’da harekete geçerek yardımların PTT Kargo ile yerine ulaşması için aracılık etti.

Uslu, yardımlar gönderilirken de  PTT’nin yılbaşı özel yüzde on indiriminden yararlanmasını sağladı.

Alınan bilgilere göre Ağrı’ya bağlı Hamur İlçesi  Yukarı Aladağ Köyü İlk Öğretim Okulu öğrencilerine yapılan yardımın ilk kısmı yerine ulaştı. Yardımların ikinci kısmı da önümüzdeki günlerde yerine ulaşmış olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri