Hacizli otobüs yolcularla birlikte bağlandı

Marmaris’te tatilini geçiren 53 vatandaşın bindiği bir yolcu otobüsü, Muğla Otogarı’nda hacizli olduğu iddiası ile trafik ekipleri tarafından bağlandı. Yolcular firmaya tepki gösterdi.Edinilen bilgiye göre, Marmaris’ten...

Marmaris’te tatilini geçiren 53 vatandaşın bindiği bir yolcu otobüsü, Muğla Otogarı’nda hacizli olduğu iddiası ile trafik ekipleri tarafından bağlandı. Yolcular firmaya tepki gösterdi.

Edinilen bilgiye göre, Marmaris’ten saat 19.00’da yola çıkan otobüs, 1,5 saat sonra Muğla Otogarı’na ulaştı. Otobüs terminaline gelirken Muğla girişindeki plaka okuma sistemine takılan otobüsün hacizli olduğu ortaya çıktı. Otobüs terminaline gelen trafik ekipleri, 20 M 6842 plakalı otobüsü hacizli olduğu iddiası ile bağladı. Otobüste bulunan 53 yolcu ise, firmanın Muğla Otogarı’ndaki ofisine giderek yeni bir otobüs talebinde bulundu. Otobüsün bağlanmasının ardından şoförün de ortadan kaybolduğu ileri sürüldü.

Firma yetkililerinin kendileri ile ilgilenmediğini ileri süren bir yolcu, “Marmaris’ten 1,5 saatte Muğla’ya geldik. Bize bilet alırken lüks bir otobüs olduğunu söylediler, fakat eski model bir otobüs ile yola çıktık. 1,5 saatte Muğla’ya geldik ve araç bağlandı. İki saattir Muğla’da bekliyoruz. Paramızı istedik vermiyorlar, yeni araç istedik gelmiyor, şoför ortalıkta yok. Müdür ilgilenecek dediler, o da yok. Benim paramı gasp ettiler. Sabah saat 7’de İstanbul’da olmam lazım. Bu şartlarda nasıl İstanbul’da olacağım. Hacizli aracı yola çıkarmışlar. Paramızı gasp ettiler. Boş arabayı bağlasınlar, ama yolcu dolu araba neden bağlanıyor. Otobüs ile birlikte yolcular da bağlandı. Ben buraya tatile gelmişim, tatilim rezil oldu. Param ile rezil oldum” dedi.

Bir başka yolcu ise, “Müşteri hizmetlerini aradım, beş dakika sonra döneceklerini söylediler fakat dönmediler. Kimse bize bir açıklama yapmıyor. Mağdur edilmiş durumdayız. İnsanların zamanı değerli. Burada boşu boşuna bekletiliyoruz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri