MUĞLALILARLA BULUŞAN MUHARREM İNCE: "MUĞLA'YI MAFYA’DAN KURTARACAĞIZ”

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin il başkanlığı açılışı için Muğla’ya geldi. Açılıştan önce Menteşe’de esnaf ziyareti yapan İnce, tek tek vatandaşların sorunlarını dinledi. Açılıştan önce...

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin il başkanlığı açılışı için Muğla’ya geldi. Açılıştan önce Menteşe’de esnaf ziyareti yapan İnce, tek tek vatandaşların sorunlarını dinledi. Açılıştan önce halka sesleniş yapan İnce, iktidarı sert sözlerle eleştirerek, “Muğla'yı mafyadan kurtaracağız” dedi.

Sinem Karakaya

Geçtiğimiz Mayıs ayında kurulan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bir dizi temaslarda bulunmak için Muğla’ya geldi. Ayağının tozuyla esnaf ziyareti yapan İnce, daha sonra Memleket Partisi Muğla İl Başkanlığı açılışına katıldı.

Muğla’da coşkuyla karşılanan Muharrem İnce’ye eşi Ülkü İnce, Muğla İl Başkanı İbrahim Şimşek, ilçe başkanları ve vatandaşlar eşlik etti.

Esnafla bir araya gelen Genel Başkan İnce, vatandaşların sorunlarını dinleyerek, esnaflara hayırlı işler diledi. Muğlalılarla sohbet eden İnce, çocuklarla fotoğraf çektirdi.  Ayrıca bir vatandaş, Muharrem İnce’yi karşısında görünce gözyaşlarına hâkim olmadı.

MEMLEKET PARTİSİ’NİN İKTİDARINDA ÖĞRETMENLER ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞACAK

Öte yandan genç bir esnaf, Muharrem İnce’ye öğretmen olduğunu fakat atanamadığı için döner dükkânı işlettiğini dile getirdi. Genel Başkan İnce ise, “Memleket Partisi’nin iktidarında öğretmenler öğrencileriyle buluşacak” diyerek atamaların yapılacağına dair söz verdi.

İl başkanlığının açılışından önce konuşma yapan Muharrem İnce, iktidarı sert sözlerle eleştirdi. Muğla denince akla kum, deniz ve organik bitkilerin gelmesi gerektiğini fakat son günlerde Muğla’nın adının mafya-siyaset konularıyla anıldığını söyleyen Muharrem İnce, “İlk sözüm mafyayı Muğla’dan kurtaracağız” dedi.

ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLERE ZIMBA GİBİ HAZIRLANACAĞIZ

Yakın zamanda 81 ilde örgütleneceklerini söyleyen Muharrem İnce, “Ben herkese teşekkür ediyorum. Muğla İl Başkanlığı açılışı, 11. İl açılışı. Çok yakında 81 ilde açacağız. 81 ilde Memleket Partisi’ni örgütlendirip, önümüzdeki seçimlere zımba gibi hazırlanacağız. Memlekete hayırlı uğurlu olsun” dedi.

MUĞLA ÇÖKERTMEYLE ANILACAK

Muharrem İnce, “Muğla dediğiniz zaman akla kum gelir, güneş gelir, organik gıdalar gelir. Birde Çökertme gelir ama son günlerdeki haberler Çökertmeyle ilgili haberler değil. Çökmeyle ilgili haberler. Otele çökme, marinaya çökme, mafyaya çökme gibi. İlk sözüm  Muğla’yı mafyadan kurtaracağız. Muğla Çökertmeyle anılacak” dedi.

GÖCEK TÜNELİ NİYE PARALI?

İnce, “Biz devlete vergi veriyoruz. Köprü yapsın, yol yapsın, hastane yapsın diye. Niye köprüler paralı? Tünel yapsın diye para veriyoruz. Niye Göcek Tüneli paralı? Birde partisinin adı Adalet ve Kalkınma Partisi. Senin adaletin bu mu? Senin kalkınman bu mu?” diyerek Erdoğan’a seslendi.

TÜRKİYE’DE AKILLI SİYASETİ YENİDEN GETİRECEĞİZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 13 tane uçağının olduğunu fakat Marmaris yangınında helikopterlerin müdahale ettiğini vurgulayan İnce, “Marmaris’te yangın çıktı. Bir işçimiz şehit oldu. Helikopterler gitti Marmaris’e uçak yok. Beyefendinin Ankara’da 13 tane uçağı var. Marmaris’te yangın yanarken helikopter var ama uçak yok. Her yer de saray, 13 tane uçak ama Marmaris’te ciğerlerimiz yanarken ne yazık ki burada uçak yok. Akıllı bir siyaset yok ülkede. Türkiye’de akıllı siyaseti yeniden getireceğiz” dedi.

TEK YOL MEMLEKET

Muğla’dan çağrı yaparak, “komisyonlar ilk olarak beni incelesin” diyen İnce, “Bu iktidarı da bu muhalefeti de toptan göndereceğiz. Onun diyoruz ki; Ne cumhur ne millet tek yol memleket. Muğla’da çağrı yapıyorum. Bir isteğim var iktidardan ve muhalefetten. Bir komisyon oluşturalım. Her bir siyasetçiyi 1996’dan bu yana her komisyon incelesin. Tuğlayı çekelim. Altında kim kalırsa kalsın. Madem kendinize bu kadar güveniyorsunuz. Muğla’da sesleniyorum. İlk önce beni incelesin bu komisyon. Var mısınız?” şeklinde konuştu.

HER SEÇİM ÖNCESİ BİR ŞEY BULUYORLAR

İnce son olarak, “AKP’nin hiç unutmadığı bir şey var. Seçim yaklaştıkça ya aya gidiyorlar ya doğal gaz buluyorlar ya petrol buluyorlar ya da altın çıkarıyorlar. Her seçim öncesi var bu. Bu sefer de yine gaz çıkaracaklardır. Doğal gaz yanlış olmasın” dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, konuşmasının ardından Muğla İl Başkanlığı’nın kurdelesini kesti.  Daha sonra İl binasını da ziyaret eden İnce, programına devam etmek için Marmaris’e hareket etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Muğla Haberleri