Muğla Valiliği İl Hıfzıssıhha Meclis Kurulu, yeni tip Coronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında tedbir amacıyla kapatılan sinema salonlarının açılış tarihini erteledi. Yapılan açıklamada sinema salonlarının faaliyetlerinin 1 Nisan 2021 tarihine kadar ara verildiği belirtildi.
Sinem Karakaya
Muğla’da Coronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında sinema salonlarının faaliyetleri 1 Nisan 2021 tarihine kadar ertelendi.
Muğla Valiliği resmi internet sitesinden yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:
“Muğla’da gelinen aşamada gerek sektörün bu yöndeki talepleri gerekse Kültür ve Turizm Bakanlığıyla yapılan görüşmeler sonucunda; salgınla mücadelede alınan tedbirlerin devamının sağlanması ve desteklenmesi amacıyla İlimizdeki sinema salonlarının faaliyetlerin 1 Nisan 2021 tarihine kadar ara verilmesine karar verilmiştir.”