Pandemi döneminde ara verilen tiyatro çalışmaları normalleşme dönemine geçilmesiyle birlikte yeniden başladı. Muğla Sahne Tiyatrosu Derneği, çocuk, gençlik ve yetişkin kategorisinde oyuncu kayıtlarına başladı.
Sinem Karakaya
Dram ve komedi oyunlarıyla yılladır Muğla’da sahne alan Muğla Sahne Tiyatrosu Derneği, çalışmalarına başladı. Yetişkin ekibiyle eğitimlerine devam eden Sahne Tiyatrosu Derneği, çocuk ve gençlik kategorisinde yeni oyuncular arıyor.
Özgüven, sahne eğitimi, farkındalık, empati, motivasyon ve konsatrasyon teknikleri gibi birçok gelişim sağlanan Muğla Sahne Tiyatrosu Derneği, bu sene 10. yılını kutluyor.
“İçinizdeki yeteneği keşfedin” diyerek tiyatroya çağıran Muğla Sahne Tiyatrosu Derneği Başkanı Hayriye Makas Uygun, “Muğla Sahne Tiyatrosu Derneği olarak bu sene 10. yılımızı kutluyoruz ve bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Pandemi döneminde sahnelere uzak kaldık, çok özledik. Normalleşme dönemine geçince çalışmalarımıza yeniden başladık. Yasaklar yeniden gelmezse oyunlar sahnelemeyi hedefliyoruz. Perdelerimizi açıyoruz. Çocuk tiyatrosu, gençlik tiyatrosu ve yetişkin tiyatrosu olmak üzere 3 kategoride eğitim veriyoruz. Tiyatroyu seven, ilgi duyan ve yeteneğini keşfetmek isteyen herkesi bekliyoruz. Yeni oyuncular arıyoruz” şeklinde konuştu.