MUSTAFA AKTAŞ
Yatağan’da, serbest mimarlık yapan Ercömert Berberoğlu Yatağan Nebiköy –Yava yolunda tehlike arz eden viraja bariyer konmasından dolayı memnuniyetini dile getirerek Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.
Daha önceleri burada çok araçların uçuruma yuvarlandığını bazılarının vefat ettiği belirten Berberoğlu, keskin virajda önlem alınmasının çok iyi olduğunu belirtti.
Ercömert Berberoğlu, “Ben aslen Nebi köylüyüm burada arazilerimizin ve evimizin olması dolaysıyla sık sık bu yolu kullanıyorum. Daha önceleri burada çok araçlar uçuruma yuvarlandı benim bildiğim 3 kişi genç yaşta kazalar sonunda vefat etti. Burada önlem alınması için gazetelere haber yaptırdım ilgili kurumlara müracaatlar ettim. Çabalarımız sonucu yola bariyer konmasını çok sevindim emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu yol eski Muğla- Aydın karayoludur halk arasında 366 virajlı Gökbel yolu olarak bilinir. Yol üzerinde meşhur kahveler vardır çok siyasetçilerde buralara gelmiştir. Yöreye en eskiden beri hizmet veren tarihi bir yoldur” dedi.