MESKÜD İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DESTEKLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Muğla Eskişehirliler Eğitim ve Sosyal Kültür Derneği (MESKÜD), sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Kurucu Genel Başkan Erhan Sayın ve yönetim kurulu üyeleri, Milas’ta ikamet eden yaşlı ve...

Muğla Eskişehirliler Eğitim ve Sosyal Kültür Derneği (MESKÜD), sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Kurucu Genel Başkan Erhan Sayın ve yönetim kurulu üyeleri, Milas’ta ikamet eden yaşlı ve ihtiyaç sahibi bir hasta için hasta yatağı bağışında bulundular.

Hasta ve engelli bireylere yönelik destek çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden MESKÜD Kurucu Genel Başkanı Erhan Sayın, “Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında hasta ve engelli bireylerimize yönelik desteğimiz devam ediyor. Milas’ta İsmetpaşa Mahallesi’nde ikamet eden ihtiyaç sahibi ve yaşlı bir hastamız için hasta yatağı temin ettik. Bunu ailesine teslim ettik. MESKÜD Yönetim Kurulu Üyesi olan Türkiye Sakatlar Derneği Bodrum Şube Başkanı Esma Ezenel işbirliğinde, ihtiyaç sahibi bireylere destek olmaya gayret gösteriyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde eğitim ve sosyal çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Muğla Haberleri