MENTEŞE YILDIZ SPOR KULÜBÜNÜN BİRİNCİ GENEL KURULU YAPILDI

Mustafa YıldırımGençlik Spor ve İl Müdürü Ömer İlman ve İl Kültür Ve Turizm Müdürü Zekeriya Bingöl’ün konuk olarak katıldığı Menteşe Yıldız Spor Kulübünün ilk genel kurulu Deson Restoran’da gerçekleştirildi....

Mustafa Yıldırım

Gençlik Spor ve İl Müdürü Ömer İlman ve İl Kültür Ve Turizm Müdürü Zekeriya Bingöl’ün konuk olarak katıldığı Menteşe Yıldız Spor Kulübünün ilk genel kurulu Deson Restoran’da gerçekleştirildi. 20 üyenin katılımıyla gerçekleşen kurul, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşıyla başlarken açılış konuşmasının ardından divan heyeti seçildi.

Turgut Çulcuoğlu, Ozan Civelek, Özgün Miraç Özçilingir tarafından sunulan yönetim kurulu listesi oy birliği ile kabul edildi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Bingöl’e ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’a söz verilerek her iki müdürün de spora ve sporcuya verdikleri destekleri vurgulandı.

Menteşe Yıldız Spor Kulübü Başkanı Turgut Çulcuoğlu, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Hedefimiz başta futbol, yüzme, jimnastik, tenis, basketbol, atletizm gibi branşlarda sporcular yetiştirip Muğla’da sporun lokomotifi olmak. Sporda bilimi temel alarak bilimsel çalışmalarla çocukların gelişimine katkı sağlamak olacaktır. Bu doğrultuda yönetimimizdeki Akademisyen hocalarımızın da desteği ile bu hedeflere daha hızlı ulaşacağımıza ve Muğla’da spora pozitif bir ivme kazandıracağımıza inancımız tamdır şeklinde konuştu.”

Coronavitüs kısıtlamaları sonrası başta; Futbol, Yüzme, Jimnastik, Tenis, Atletizm, Basketbol gibi branşlarda daha çok altyapıya yönelik faaliyet gösterecek olan spor kulübü, heyecanlı kuruldan sonra başarı dileklerinde bulunularak programı sona erdirdi.

Seçilen Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:   Turgut Çulcuoğlu, Murat Keçiş ,Eser Mazı, Özgün Miraç, Özçilingir Ozan Civelek, Sena Turhan, Seda Akcan.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Muğla Haberleri