Muğla’nın Menteşe ilçesinde etkili olan sağanak yağışın ardından sokaklar, evler ve arabalar su altında kaldı.
Sinem Karakaya
Meteoroloji'den yapılan uyarılar sonrası beklenen fırtına ve yağışlar birçok ilde olduğu gibi etkisini Muğla’da da gösterdi. Gece saatlerinde başlayan ve sabah saatlerine kadar süren aralıksız sağanak yağış kenti felç etti.
Fırtınayla birlikte başlayan yağmurla birlikte ağaçlar devrilirken, yollar da göle döndü.
Sabah saatlerinde işe gitmekte olan vatandaşlar ve sürücüler sağanak nedeniyle zor anlar yaşarken, Düğerek, Yaraş, Ortaköy, Yeniköy, Yerkesik mahalleleri ile Karabağlar Yaylası mevkisindeki bazı tarım alanlarını su bastı. Menteşede birçok araç sular altında kaldı.
CADDELER SULAR ALTINDA KALDI
Sağanak yağmur nedeniyle daha önce birçok aracın sular altında kaldığı Menteşe de caddeler adeta göle döndü. Birçok noktada su birikintileri meydana geldi.
Öte yandan etkili olan fırtına ve sağanak yağış nedeniyle Göcek- Fethiye arasındaki ağaçlar devrildi.