KENDİ ARACININ ALTINDA KALARAK ÖLDÜ

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Şeref Mahallesinde arabasının el freninin boşalmasının üzerine hareket etmeye başlayan otomobilini durdurmak isteyen bir kişi, aracın altında kalarak hayatını kaybetti.MUSTAFA AKTAŞEdinilen...

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Şeref Mahallesinde arabasının el freninin boşalmasının üzerine hareket etmeye başlayan otomobilini durdurmak isteyen bir kişi, aracın altında kalarak hayatını kaybetti.

MUSTAFA AKTAŞ

Edinilen bilgiye göre, Yatağan ilçesinin Şeref Mahallesi’nde yaşayan 34 yaşındaki Nazmi Özler, sabah saatlerinde arabasını çalıştırmak üzere evinin yan tarafında park halindeki arabasının yanına gitti. Arabasının çalıştıramayan Özler, bu sırada arabadan indi ve arabasının el freninin boşalması nedeniyle arabasının hareket ettiğini fark etti. Bunun üzerine arabanın arkasında durdurmaya çalışan Özler, arabanın altında kaldı. Nazmi Özler’in Bir benzin istasyonunda çalıştığı işten geldikten sonra Yatağan’a gitmek için evden çıktıktan sonra bu olayın meydana geldiği söyleniyor.

Durumu fark edenlerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri geldi. Sağlık ekipleri, yaptığı incelemede Özler’in hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri tarafından inceleme yapıldı.

Özler’in cesedi, otopsi için Yatağan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan, bekar olduğu öğrenilen Nazmi Özler’in Bozarmut Mahallesi’ndeki bir petrol istasyonunda çalıştığı ve engelli olduğu iddia edilen anne ve babasına baktığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Muğla Haberleri