Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından bir pankart hazırlanarak iktidara "Mafya'dan Aylık 10 Bin Dolar Alan Siyasetçi Kim?" diye soruldu.
Sinem Karakaya
CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, soru pankartı hazırlayarak, iktidara "Mafya'dan Aylık 10 Bin Dolar Alan Siyasetçi Kim?" diye sordu.
Soru pankartını parti binasına asarak konuya ilişkin olarak değerlendirmede bulunan CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir açıklamasında: "Sedat Peker'in açıklamalarıyla ilgili iktidar her zaman ki sadece kaçamak cevaplar verdi. Somut açıklamalarda bulunamadı. Ne vatandaşlarımız ne de bizler ikna olmadık. Bizde Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı olarak soru pankartımızı asarak iktidara soruyoruz. Mafya'dan aylık 10 bin dolar alan siyasetçi kim?" dedi.