Genç CHP’liler Marmaris’te

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ege ve Akdeniz İl ve İlçe Başkanları Toplantısı’nın, Muğla İl Gençlik Örgütü ev sahipliğinde Marmaris’te gerçekleştirildiği bildirildi.(Tülay SÜKÜN)CHP Muğla İl Gençlik Kolları, İl...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ege ve Akdeniz İl ve İlçe Başkanları Toplantısı’nın, Muğla İl Gençlik Örgütü ev sahipliğinde Marmaris’te gerçekleştirildiği bildirildi.

(Tülay SÜKÜN)

CHP Muğla İl Gençlik Kolları, İl Başkan Yardımcısı Çağatay Değirmenci’ nin Muğla Haber Gazetesi, Haber Merkezi’ ne yazılı olarak gönderdiği basın bildirisine göre, toplantıya çeşitli illerden çok sayıda il ve ilçe başkanı ile yöneticilerin katıldığı açıklandı.

Marmaris’te gerçekleştirilen toplantı gündeminde, il ve ilçe gençlik örgütleri olarak yapılacak ortak projeler ile ülke gündemi hakkında genel değerlendirmelerin yapıldığının bilgisini paylaşan Değirmenci, ev sahibi konumunda bulunan Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Göksel Billur da bir açıklama yaptığını belirtti.

Yazılı basın bildirisinde Başkan Göksel Billur’ un “İl başkanlarımızı ve değerli yöneticilerini ilimizde, güzide turizm kentimiz Marmaris’te ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Katılımcılara teşekkür ediyoruz. Ülkemizin geçtiği zorlu dönemde gençler olarak neler yapacağımızı, üzerimize düşen konularda nasıl bir yol izleyeceğimizi görüştük. İlerleyen günlerde ortak projeler geliştirecek ve kamuoyuyla paylaşacağız. Gençlik görev başındadır. Ayrıca bu güzel buluşma için desteklerini esirgemeyen Marmaris Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Oktay ve Marmaris Gençlik Örgütümüz’ e teşekkür ediyoruz.” dediğinin bilgisi paylaşıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haber Haberleri