MUSTAFA AKTAŞ
Menteşe Belediyesi tarafından düzenlenen, İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. yıldönümü için düzenlenen İstiklal Marşı okuma yarışmasında Yatağan’ı temsil ederek birinci olan 9 yaşındaki Aleyna Kaplan’ı Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve Ülkü Ocağı’ndan da ödül geldi.
Menteşe Belediyesi tarafından, İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. Yıldönümü için düzenlenen İstiklal Marşı okuma yarışmasında 10-15 yaş kategorisinde 1. olan, Yatağan Bozüyük Mahallesi İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Aleyna Kaplan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ten bir bisikletle ödüllendirilmişti.
Aleyna Kaplan'a Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz tablet, Yatağan Ülkü Ocakları Başkanı Rafet Adıyaman "Ocaktabul" Eğitici Oyun Seti hediye ederek ödüllendirdi. Aleyna Kaplan'a hediyelerini sunan, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve Ülkü Ocağı Başkanı Rafet Adıyaman, Aleyna ve ailesiyle sohbet ederek başarılarının devamını diledi.