Muğla’da 2026 yılı orman yangını sezonunda görev yapan hava aracı ekiplerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi takdim edildi. Muğla Orman Bölge Müdürü Mustafa Ülküdür, Güvercinlik Gökçeler Yangın Yönetim Merkezi’nde konuşlu T-70 Nefes Helikopterleri ile Milas-Bodrum Havalimanı’nda görev yapan yangın söndürme uçağı personeliyle bir araya geldi.
Ziyarette ekiplerin yangınlarla mücadele sürecinde gösterdiği gayret ve fedakârlığa dikkat çeken Ülküdür, zorlu görev süresince ortaya koydukları çalışmalar dolayısıyla personele teşekkür etti.
Ekiplere teşekkür belgesi verildi
Program kapsamında helikopter ve yangın söndürme uçağı personeline teşekkür belgeleri takdim edildi. Ziyarete Muğla Orman Bölge Müdür Yardımcısı Özgür Cılız, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Fedai Erdemli ve Havacılık İşletme Müdürü İlker Yaslan da katıldı.
2026 yılı yangın sezonunda Muğla'da görev yapan hava ekipleri, orman yangınlarına havadan müdahale çalışmalarında önemli görev üstlenmişti.