Gümüş’ten, muhtarlara kitapçık

Muğla İli Muhtarlar Derneği Başkanı ve Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Kadir Gümüş, Merkez ve İlçelerdeki Tüm muhtarların fotoğrafları ve telefon numaralarının yazılı olduğu rehber kitapçığı...

Muğla İli Muhtarlar Derneği Başkanı ve Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Kadir Gümüş, Merkez ve İlçelerdeki Tüm muhtarların fotoğrafları ve telefon numaralarının yazılı olduğu rehber kitapçığı ilçe ilçe dolaşarak muhtarlara teslim ediyor.

Bu nedenle Yatağan ilçesine gelen Gümüş, Yatağan Muhtarlar Derneğinde Derneği Başkanı Birol Turan, yönetim kurulu üyeleri ve diğer muhtarların rehber kitapçığını teslim etti. Gümüş; “Bu dünyada bu gün varız yarın yokuz. Meslektaşlarıma bir eser bir hatıra bırakmak istedim.  Merkez ve İlçelerdeki Tüm muhtarların fotoğrafları ve telefon numaralarının yazılı olduğu rehber kitapçığı ilçe ilçe dolaşarak muhtarlara teslim ediyorum. Bundan dolayı da çok mutluyum.  Sağ olsunlar var olsunlar” dedi.

Yatağan Muhtarlar Derneği Başkanı Birol Turan, yönetim kurulu üyeleri ve diğer muhtarlar da Başkan Kadir Gümüş’e bu örnek çalışmasından dolayı teşekkür ettiler.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri