Fidanlar toprakla buluşturuldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının koordinesinde 81 ilde başlatılan 'Gönül Elçileri Projesi' kapsamında,  Muğla-Denizli karayolu üzerinde...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının koordinesinde 81 ilde başlatılan 'Gönül Elçileri Projesi' kapsamında,  Muğla-Denizli karayolu üzerinde oluşturulan Gönül Elçileri Ormanı'nda fidan dikildi.

Fidan dikim töreni Muğla Valisi Amir Çiçek'in eşi Hülya Çiçek öncülüğünde İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Yavuz Özfidan'ın eşi Dilek Özfidan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün'ün eşi Gülsüm Gürün, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya'nın eşi Aysun Çetinkaya, Ali ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, vali yardımcıları ve il müdürleri eşleri katıldı.

Törende yaptığı açıklamada Gönül Elçileri Projesi'nin çok kapsamlı bir proje olduğuna değinen Hülya Çiçek, “Bu proje kapsamında kimsesiz çocuklarımız, yaşlılarımız ve kadınlarımıza gönül dostları el uzatıyorlar. Muğla’daki gönül elçileri olarak bugün burada fidanlarımızı dikeceğiz. Daha sonra kadın hakları ile ilgili bir söyleşimiz olacak. Muğla genelinde 3 bine yakın gönül elçimiz bulunuyor” ifadelerini kullandı.

Gönül Elçileri Projesi’nin toplumdaki dezavantajlı grup olarak adlandırılan engelliler, koruma altında olan çocuklar, yaşlılar ve yalnız yaşayan kadınları topluma kazandırmak amacıyla hayata geçirildiğini belirten Hülya Çiçek, “Devletimizin Muğla’daki yüzü olarak biz toplumumuzdaki her kesimi kucaklıyoruz. Amacımız devletin yanı sıra vatandaşlarımızın da gönüllerini ortaya koyarak dezavantajlı bireylerin yanında olmalarını sağlamak” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri