Fethiyespor toparlanıyor

Takımın başına Engin İpekoğlu’nun getirilmesi ile birlikte Fethiyespor toparlanmaya başladı. Ligin dibine demir atan Lacivert Beyazlılar Türkiye Ziraat Kupası’nda Fenerbahçe’yi elemesinin ardından başarılı sonuçlar almaya...

Takımın başına Engin İpekoğlu’nun getirilmesi ile birlikte Fethiyespor toparlanmaya başladı. Ligin dibine demir atan Lacivert Beyazlılar Türkiye Ziraat Kupası’nda Fenerbahçe’yi elemesinin ardından başarılı sonuçlar almaya başladı.

PTT 1. Lig’te ilk devrede umduğunu bulamayan ve ligin dibine demir atan Fethiyespor Teknik Direktör Engin İpekoğlu’nun göreve gelmesi ile birlikte toparlanma sürecine girdi. İpekoğlu ile birlikte ilk maçını Türkiye Ziraat Kupası’nde Fenerbahçe ile yapan Lacivert Beyazlılar rakibini elerken Türkiye gündemine oturmuştu. Bu moralle ekip puanlar toplamaya başladı. PTT 1. Lig'in 19. haftasında Fethiyespor, sahasında ağırladığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.

Fethiyespor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk ve yaklaşık 4 bin kişi izledi. Maç öncesi Fethiyespor'un Apaçi taraftar topluluğu "Yüce Atatürk" ile "Spor Dostluk Barış ve Kardeşliktir" yazılı dev pankartlar astı. Maç öncesi gün boyu yağan yağmur sahayı ağırlaştırmasına rağmen futbolcular büyük bir mücadele örneği ortaya koydu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri