Engelliler Derneği’nden iftar yemeği

Muğla Engelliler Derneği, mübarek Ramazan ayı dolayısıyla bir iftar yemeği verdi.Menteşe Öğretmenevi’nde verilen iftar yemeğine Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Sıtkı Koçman...

Muğla Engelliler Derneği, mübarek Ramazan ayı dolayısıyla bir iftar yemeği verdi.

Menteşe Öğretmenevi’nde verilen iftar yemeğine Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Mansur Harmandar, AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci, dernek başkanı Emine Çakıroğlu ile engelli ve aileleri katıldı.

İftar yemeği vermelerinin amacının dernek üyelerini kaynaştırmak olduğunu ifade eden Muğla Engelliler Derneği Başkanı Emine Çakıroğlu;  “Ramazan ayı toplumsal dayanışma, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağlarının yoğunluk kazandığı, manevi duyguların arttığı bir aydır. Bu ayda dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulup birlik, beraberlik ve dayanışmanın artması gerekiyor. Dernek olarak engelli vatandaşların sorunlarının çözümü noktasında çaba göstermeye devam ediyoruz. Bu sorunları el birliği ile çözüme kavuşturacağız” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri