En güzel yol kapatma

Marmaris Bisiklet Derneği üyeleri haftasonu turunda ilginç bir sürprizle karşılaştılar. Onlarca minik sevimli oğlak yolu kapatınca üyeler bisikletlerinden inerek oğlakları sevdiler ve onlarla oyun oynadılar.Marmaris ilçesinde...

Marmaris Bisiklet Derneği üyeleri haftasonu turunda ilginç bir sürprizle karşılaştılar. Onlarca minik sevimli oğlak yolu kapatınca üyeler bisikletlerinden inerek oğlakları sevdiler ve onlarla oyun oynadılar.

Marmaris ilçesinde hafta sonu turu düzenleyen Bisiklet Derneği üyelerinin yolu oğlaklar tarafından kapatılınca ortaya gülümseten görüntüler çıktı.

Marmaris Bisiklet Derneği üyeleri hafta sonu turu kapsamında Marmaris’e bağlı Osmaniye Köyü’ne gitti. 20 bisikletçi Sarnıç Mahallesi’ne ulaştığında karşılarına oğlak sürüsü çıktı. Sevimli hayvanları gören bisiklet tutkunları şaşkınlık yaşadı.Yol oğlaklar tarafından kapanınca bisikletlerini bırakan sporcular hayvanları sevdi. Bu görüntüler bisiklet turunda keyifli anların yaşanmasına sebep oldu. Marmaris Bisiklet Derneği Başkanı Tolga Gök, “ Dernek olarak köylere düzenlediğimiz bisiklet turlarında karşımıza zaman zaman hayvanlar çıkabiliyor. Ancak bu sefer ki turda sevimlik keçi yavruları yolumuzu kesince bisikletlerimizi yol ortasında bırakıp oğlakları sevmeye başladık. Doğa sporları insanlara sağlıklarının yan ı sıra hayvan sevgisini de aşılyor. Bizim için farklı bir tur oldu” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri