DYP ADAYINDAN ORDAKÖY KALKINMA PROJESİ

Doğru Yol Partisi (DYP) Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Salih Önel, ORDAKÖY Kalkınma Projesi ile bu bölgede konserve ve meyve suyu fabrikası kurarak kalkınma hamlesi başlatacaklarını söyledi.Doğru Yol Partisi Muğla...

Doğru Yol Partisi (DYP) Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Salih Önel, ORDAKÖY Kalkınma Projesi ile bu bölgede konserve ve meyve suyu fabrikası kurarak kalkınma hamlesi başlatacaklarını söyledi.

Doğru Yol Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Salin Önel, Menteşe Başkan Adayı Timur Somay, İL Başkanı Cahit Karaöz ve parti yöneticileri HABER Gazetesi’ni ziyaret ederek karşılıklı bilgi ve görüş alışverişinde bulundular.

Ziyaret sırasında seçim çalışmalarını değerlendiren DYP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Salih Önel, seçilmeleri durumunda Ortaca, Dalaman ve Köyceğiz bölgesinde ORDAKÖY Kalkınma Projesi ile kalkınma hamlesi başlatacaklarını söyledi.

Her ilçe için ayrı projeleri bulunduğunu ve bu projeleri 17 ana başlık altında topladıklarını belirten Önel; “ Halkımızı teveccüh gösterir ve bizi işbaşına getirirse Muğla’yı ilçeleri ile birlikte Türkiye’ye örnek bir il haline getireceğiz” dedi.

Amaçlarının kalkınmış ve örnek bir Muğla yaratmak olduğunun altını çizen Önel, “ Muğla’yı köylüsüyle kentlisiyle kalkınmış, ekonomik ve kültürel açıdan örnek bir Muğla oluşturmak. Her ilçemize göre ayrı projeler oluşturduk. Seçilmemiz durumunda Muğla ve ilçelerini sadece büyükşehirden değil ilçeleri yerinden yöneteceğiz. Her ilçede büyükşehir belediyesinin bir makamını oluşturacağız. Böylece ilçelerde yaşayan vatandaşlarımız istek, şikayet ve projeleri için Muğla merkeze büyükşehir belediyesine gelmek zorunda kalmayacaklar. Ayrıca her ilçemizi haftanın belli günlerinde sürekli olarak ziyaretlerimiz olacak ve çalışmalarımızı yerinden yürüteceğiz” diye konuştu.

Seçilmesi durumunda ilk icraatlarından birisinin Muğla Valilik binası önünden kentin belli bölümlerine tramvay sistemi kuracağını belirten Önel, “ Böylece ulaşımı daha da rahatlatmış olacağız. En büyük projelerimizden birisi de ORDAKÖY Kalkınma Projesi. Bu projemiz Ortaca, Dalaman ve Köyceğiz bölgesini kapsayacak. Burada kuracağımız konserve ve meyve suyu fabrikalarının yanından sebze ve meyve paketleme tesisleri ile kalkınma hamlemizi bu bölgemizden başlatacağız.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri