DP’de Şampiyon Karateci Aday

Demokrat Parti (DP) Ortaca İlçe Teşkilatı, Ortaca Belediye Başkan Adayı olan dünya ve Avrupa Karate Şampiyonu olan Ömer Habeşi tanıttı. Yapılan toplantıya Demokrat Parti İl Başkanı Zekai Alper, Eski İlçe Başkanları, İl...

Demokrat Parti (DP) Ortaca İlçe Teşkilatı, Ortaca Belediye Başkan Adayı olan dünya ve Avrupa Karate Şampiyonu olan Ömer Habeşi tanıttı. Yapılan toplantıya Demokrat Parti İl Başkanı Zekai Alper, Eski İlçe Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Milletvekili adayı olmuş ve diğer parti üyeleri yer aldı.

Toplantıda konuşan Demokrat Parti Ortaca Belediye Başkan Adayı Ömer Habeş; “ Ben burada bundan 6 yıl önce ilk deneyim olarak burada belediye başkanlık adaylığımı açıklamıştım. Geçmiş olduğumuz aylarda AK Parti’den den bana başkanlık adaylığı için teklif geldi. Buda benim yıllar önce Sayın Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın İstanbul Belediye Başkanlığı yaptığı yıllarda birlikte çalışmamızdan kaynaklanmıştır. Bende bu teklif sonunda ilk kez bir siyasi partiye kayıt olup, adaylık teklifini kabul ettim. Ama kısa bir süre içinde partililerin hepsi birilerinin emir eriymiş gibi davranmaları beni rahatsız etti. Bununla birlikte iktidar Partisi’nde olan olaylar ile ilgili olarak rahatsız olmaya başladım. Parti içinde arkadaşlarım bana telkinde bulunarak bu rahatsızlığı aday olduğum için dile getirmemem gerektiğini telkin ettiler. Ben kimsenin emir eri olmadığım için. Adaylıktan çekildim. Demokrat Parti’den adaylığımı koydum. 1946 kurulan ve düzdün duruşlarından hiçbir zaman taviz vermeyen Demokrat Partiye geçmekten gurur duydum. Bu güne kadarda diğer partiler Demokrat Parti’nin kemik oyları nedeniyle kendilerine kenar süsü olarak gördüler: Biz bundan sonra hiçbir partinin kenar süsü değiliz. Burada Demokrat artık uyanmış ve şaha kalkacaktır. Ben bunu görüyorum. Bu günden itibaren milattır; Demokrat güçlenecektir. Demokrat 31 Mart sabahı belediyelere demokrat bayraklarını dikecektir. Ben bu konuda hepinizin desteğini bekliyorum. Kısa bir süre önce Ortaca’da büyük bir ateşin kıvılcımını tutuşturduklarını söyleyerek, Biz inandık, şimdi onlarca, yüzlerce, binlerce insan bu kaderin değişeceğine inanıyor. Mutlu ve kutlu olsun" dedi.

“Ayağa çarık olamayanlar başa sarık oldu”

Muğla İl Başkanı Zekai Alper ise; “Her tarafta aday olur ama bir dünya şampiyonu olan bir aday başka bir yerde var mı demişti. İnşallah Ortaca’dan, Muğla’nın diğer ilçelerinden ve Türkiye genelinde çıkan adaylarımız ile Türkiye’nin aradığı morali hem bölge halkımız; hem de Türkiye bulacaktır. Son bir yıldır AK Parti Hükümeti bir açılım süreci ile Türkiye’yi uçuruma sürüklerken ayağa çarık olamayanlar başa sarık olmuş durumdadır. Türkiye’nin Başbakanı çıkıp, Ankara’nın ötesine geçenler ve geçemeyenler diyor. Ülkenin bir bölümünde asker ve polis çekilmiş durumda iken bir de dünya lideri olmaktan bahsediliyor. İnşallah 31 Mart sabahı ülkemiz demokrat partinin şahlanması ile bu düzene bir son vererek dur diyecektir” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri