Geçtiğimiz hafta yapılan Genel Kurulda yeniden Ziraat Odası Başkanı seçilen Şenyüz Buğday, yönetim kurulu üyeleri ve Meclis Başkanı Yüksel Berberoğlu ile birlikte Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan ve Belediye Başkanı H. Haşmet Işık’ı makamında ziyaret ettiler.
Buğday ve beraberindekilerle bir süre sohbet edip çalışmalar hakkında bilgi alan Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan; “Ben Ziraat Odası açısından şanslı Kaymakamım bir çok görev yaptığım yerlerde ziraat Odalarının sorunlu olduğunu şahit oldum. Ziraat Odalar yasaları, kanunları hukuka uymak zorundadır. Çünkü bir kamu kuruluşudur. Yatağan yönetimi olarak sizleri başarılı çalışmalarınızdan dolayı kutluyorum”dedi.
Ziraat Odası Başkanı seçilen Şenyüz Buğday da Oda yöneticilerini tanıttı ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Daha sonra heyet Belediye Başkanı H. Haşmet Işık’ı makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı H. Haşmet Işık da; “Bu nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Göreve geldiğiniz günden beri yaptığınız başarılı çalışmalardan dolayı da kutluyorum. Yatağan Belediyesi olarak sivil toplum kuruluşlarımızla her zaman iyi ilişkiler içinde olduk. Bundan sonra da yasalar çerçevesinde her türlü katkıyı yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.