Bozyer AK Parti’den istifa ediyor

AK Parti'den iki dönemdir Kavaklıdere Belediye Başkanı seçilen Nuray Bozyer, 30 Mart seçimlerinde aday gösterilmeyeceğini iddia ederek, partisinden istifa edeceğini açıkladı.Başka bir partiden veya bağımsız aday olarak hizmet...

AK Parti'den iki dönemdir Kavaklıdere Belediye Başkanı seçilen Nuray Bozyer, 30 Mart seçimlerinde aday gösterilmeyeceğini iddia ederek, partisinden istifa edeceğini açıkladı.

Başka bir partiden veya bağımsız aday olarak hizmet vermesinin mümkün olduğunu belirten Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray Bozyer, “Çarşamba günü bu konuda geniş kapsamlı bir toplantı yapmayı düşünüyorum. Kavaklıdere düğün salonunda halkımın da katılımı ile 10 yıllık icraatımı ve gelişen olayları değerlendireceğim. Muğla’da ilk adaylığı açıklanması gereken kişi ben olmalıydım. Muğla’da AK Parti’nin tek ilçe belediye başkanı olarak hizmet veren ben ve ekibim vardı. Aday belirleme sürecinde şahsıma yapılan hukuksuzluklar karşısında aynı çatı altında siyaset yapmam söz konusu değil” dedi.

AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, Kavaklıdere’de henüz belediye başkan adayını açıklamadıklarını söyledi. Öztürk, “Nuray Bozyer’in istifası ile ilgili bize gelen bir yazı yok. Eğer istifa etmeyi düşünüyorsa kendisini bağlar. AK Parti’den temayül yoklamasına girmiş, Ak Parti’den Belediye Başkan aday adaylığı başvurusu yapmış birisinin bir başka partiden aday olması söz konusu değil. Bu konuda YSK’nin ilgili kararları var. Eğer bir başka partiden adaylığını açıklar ise biz AK Parti olarak buna itiraz ederiz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri