Bodrumlu yelkenciler en güzel pozu verdi

B.B. Bodrumspor’un yelken sporcuları 18-24 Mayıs 2015 tarihleri arasında Marmaris Orhaniye’de devam eden Federasyon Kupası yarışlarında Türkiye Şampiyonası’na gitmek için mücadele ederken 19 Mayıs dolayısıyla paylaştıkları...

B.B. Bodrumspor’un yelken sporcuları 18-24 Mayıs 2015 tarihleri arasında Marmaris Orhaniye’de devam eden Federasyon Kupası yarışlarında Türkiye Şampiyonası’na gitmek için mücadele ederken 19 Mayıs dolayısıyla paylaştıkları fotoğrafla da büyük beğeni topladılar.

Optimist sınıfında 8, laser sınıfında 4 sporcu ile yarışlara katılan B.B. Bodrumsporlu yelkenciler, eleme yarışlarında bütün gruplarda final yarışmalarına katılmaya hak kazandılar. Orhaniye’de ki şampiyonada bir çok ilden optimist sınıfında 225, Laser sınıfında 120 sporcu yarışırken, kupada ilk 100’de yer alan sporcular Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde edecek.

15-22 Haziran’da Türkiye Şampiyonası’na katılmak için mücadele veren B.B. Bodrumsporlu sporcular, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda sosyal medyadan paylaştıkları fotoğrafla da büyük beğeni topladılar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri