Bodrum’da dans rüzgarı esti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bu yıl 15. kez düzenlenen Bodrum Dans Festivali etkinlikleri içerisinde Türkiye Dans Sporları Federasyonu 6. Etap Kulüplerarası Dans Yarışması yapıldı.Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bu yıl 15. kez düzenlenen Bodrum Dans Festivali etkinlikleri içerisinde Türkiye Dans Sporları Federasyonu 6. Etap Kulüplerarası Dans Yarışması yapıldı.

Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda gerçekleştirilen salsa yarışmasında minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde 494 sporcu mücadele etti. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Dans Sporları Federasyonu, Bodrum Belediyesi ve Bodrum Dans Kulübü işbirliğiyle yapılan Türkiye Dans Sporları Federasyonu 6. Etap Kulüplerarası Dans Yarışması’nda minikler ve yıldızlar 10 farklı dans kategorisinde, gençler ve büyükler ise 5 farklı dans performansı ile değerlendirildi. Yarışmaları aralarında Türkiye Dans Federasyonu Başkanı Tolgahan Çinkitaş ve Türkiye Dans Federasyonu Yönetim Kurulu Üyelerinden Ali Çakır, Murat Şen, İhsan Atalay, Prof. Dr. Ziya Mocan'ın da olduğu yaklaşık bin 5 yüz kişi izledi.

Yarışmada dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını Türkiye Dans Federasyonu Başkanı Tolgahan Çinkitaş ve Türkiye Dans Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Çakır, Murat Şen, İhsan Atalay, Prof. Dr. Ziya Mocan verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri