Bodrum, Moskova'da tanıtılıyor

Rusya'nın başkenti Moskova'da gerçekleştirilen MITT Moskova Turizm Fuarı açıldı. Bodrum, fuarda iki farklı stantta tanıtılıyor.Her yıl 30’un üzerinde fuarda Bodrum'u tanıtan Bodrum Tanıtma Vakfı, Rusya'da düzenlenen...

Rusya'nın başkenti Moskova'da gerçekleştirilen MITT Moskova Turizm Fuarı açıldı. Bodrum, fuarda iki farklı stantta tanıtılıyor.

Her yıl 30’un üzerinde fuarda Bodrum'u tanıtan Bodrum Tanıtma Vakfı, Rusya'da düzenlenen MITT Moskova Turizm Fuarı'nda bulunan iki farklı stantta Bodrum'un tanıtımını gerçekleştiriyor.  Türkiye ve Güney Ege Kalkınma Ajanslarının stantlarında Bodrum'u tanıtan görevliler, Rusların ilgisinden memnun.

Binlerce Rus'un ve turizmcinin ziyaret ettiği fuarın ilk gününde Bodrum standını ziyaret edenler arasında Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik de vardı. Bakan Çelik’i, Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Halil Özyurt karşılayarak çalışmalar hakkında kendisine bilgiler verdi. Bodrum'un Rusya'da bir tanıtım ofisiyle Rusça konuşan tüm ülkelerde 12 ay boyunca tanıtılacağını belirten Özyurt'u dinleyen Bakan Çelik “Güzel bir çalışma” ifadesini kullandı.

Bodrum Belediyesi ve BOTAV Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum markasının dünyadaki değerinin daha da yükselmesi için çalışmaları ara vermeden devam ettirdiklerini ifade ederek, “Dünyanın dört bir yanında katıldığımız fuarlarla Bodrum'u tanıtmaya devam ediyoruz. Aynı anda bir kaç farklı fuarda Bodrum tanıtılıyor. Rusya bizim için oldukça önemli bir bölge. Bodrum'u tercih eden Rusların gelir seviyesi yüksek. Bizler de bu pazardaki payımızı artırmak için yoğun çalışmalar yapıyoruz. MITT Moskova Turizm Fuarı'na bir süredir katılıyoruz. Her geçen yıl Rusların ilgisi de artıyor. Ayrıca Rusya’da açılacak Bodrum Tanıtım Ofisi ile Rusça konuşan ülkelerde Bodrum'un tanıtım çalışmaları da artarak devam edecek.” dedi.

BOTAV Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu fuarın ikinci gününde ise Moskova'da, Bodrum Tanıtım Ofisi’nin açılışı gerçekleştirilecek.

18 Mart’ta açılan MITT Moskova Turizm Fuarı, 21 Mart 2015 Cumartesi gününe kadar açık kalacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri