Bodrum Belediyesi köylerin çöpünü de toplayacak

Büyükşehir yasası kapsamında sorumluluk alanı genişleyen Bodrum Belediyesi bağlı köylere de hizmet vermeye başladı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlenen yeni yasa kapsamında Bodrum Belediyesi’nin sorumluluk alanına...

Büyükşehir yasası kapsamında sorumluluk alanı genişleyen Bodrum Belediyesi bağlı köylere de hizmet vermeye başladı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlenen yeni yasa kapsamında Bodrum Belediyesi’nin sorumluluk alanına giren köylere yaptığı ziyaretlerde dile getirilen istekleri yerine getiriyor.

Geçtiğimiz günlerde Bodrum Belediye Meclisi Üyeleri ve Bodrum Belediyesi Personeli ile Çamarası Köyü’ne yaptığı ziyarette, muhtar Hüseyin Demir’den köyünün sorunlarını dinleyen Başkan Mehmet Kocadon eksiklerin kısa sürede yerine getirileceğini söylemişti. Muhtarın talep ettiği ve köyün eksikleri arasında yer alan çöp bidonları kısa sürede hazırlanarak köy muhtarlığına teslim edildi. Bodrum Belediyesi Kademesi tarafından hazırlanan çöp varillerini teslim olan muhtar Hüseyin Demir “Başkanımız söz verdiği gibi eksiklerimizi yerine getiriyor. Kendisine köyüm adına teşekkür ederim” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri