BAŞKANLAR MAZBATALARINI ALDILAR

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ilk başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediyesi’nin ilk başkanı Bahattin Gümüş mazbatalarını alarak resmen belediye başkanlığı görevlerine başladılar.30 Mart yerel seçimlerine Büyükşehir...

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ilk başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediyesi’nin ilk başkanı Bahattin Gümüş mazbatalarını alarak resmen belediye başkanlığı görevlerine başladılar.

30 Mart yerel seçimlerine Büyükşehir Belediyesi olarak giren Muğla’nın ilk Büyükşehir ve Muğla’nın yeni ilçesi Menteşe Belediye Başkanları mazbatalarını aldı. Büyükşehir belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, mazbata töreni sonrası Menteşe’nin ilk Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü makamına kadar eşlik etti.

CHP’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün mazbata törenine CHP Muğla Milletvekilleri Prof. Dr. Nurettin Demir, ve Ömer Suha Aldan, İl Başkanı Mustafa Öztürk, Menteşe İlçe Başkanı Erkan Aydın ile yaklaşık 300 kişilik grup eşlik etti. Muğla adliyesinde ilk mazbatayı İlçe Seçim Kurulundan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve ardından 16 meclis üyesi aldı. Büyükşehir belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün mazbatasını İl Seçim Kurulu ve Muğla 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Fahrettin Gültekin verdi.

İl Seçim Kurulu ve Muğla 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Fahrettin Gültekin mazbata töreninde yaptığı konuşmada, “Çok sakin ve seviyeli bir seçim süreci yaşadık. Buradan bütün adaylara teşekkür ediyorum” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, seçim sürecinde emeği geçen herkese teşekkür ederken, “Muğla demokrasinin beşiği olmuş bir kent. Seçim sürecinin başlangıcından, bitimine kadar seviyeli ve Muğla’ya yakışır, kavgasız ve gürültüsüz tamamladık. Burada başta İl ve İlçe Seçim Kurulu Başkanlarına, Seçim Müdürlerine ve tüm personeline teşekkür ediyorum. Bunun yanında Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan adaylarımızın tamamına da ölçülü ve seçimin sakin bir ortamda geçmesine verdikleri katkı nedeniyle teşekkür ederim” dedi.

Mazbata törenin ardından toplu halde Büyükşehir belediye Başkanı Osman Gürün Muğla’nın yeni ilçesi Menteşe’nin ilk Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü makamına kadar eşlik etti. Bahattin Gümüş’ü makamında tebrik eden Başkan Gürün, ardından Büyükşehir Belediyesi’ne geçerek tebrikleri burada kabul etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri