Asker adaylarına dolar yağmuruna tuttu

Fethiye'ye bağlı Karaçulha Belde Belediye Başkanı Yusuf Çaylı; 1992/4 tertip olarak askere gidecek gençleri dolar yağmuruna tuttu.Karaçulha beldesinde 1992/4 Tertip olarak vatani görevlerini yapmak üzere askere gidecek olan asker...

Fethiye'ye bağlı Karaçulha Belde Belediye Başkanı Yusuf Çaylı; 1992/4 tertip olarak askere gidecek gençleri dolar yağmuruna tuttu.

Karaçulha beldesinde 1992/4 Tertip olarak vatani görevlerini yapmak üzere askere gidecek olan asker adayları için Karaçulha Belediyesi tarafından asker eğlencesi düzelendi. Düzenlenen geceye Karaçulha Belediye Başkanı Yusuf Çaylı ve eşi Şerife Çaylı’nın yanı sıra asker adaylarının aileleri ve çok sayıda belde halkı katıldı. Canlı müzik eşliğinde aileleri ve yakınları ile bol bol oynayan asker adaylarını Belediye Başkanı Yusuf Çaylı ve eşi Şerife Çaylı da pistte biran olsun yalnız bırakmadılar. Başkan Çaylı'nın asker adayları için havaya attığı dolarları kapmak için çocuklar adeta bir birleri ile yarışırlarken gecede ayrıca asker adayları için para da toplandı. Asker adayları için ilk olarak kına yakılırken, açık arttırma ile koç satışı yapıldı. Satışa çıkartılan koç  2 bin TL’ye alıcı bulurken, gecede vatandaşların da verdiği paralar ile birlikte asker adayları için toplam 4 bin 725 TL para  15 asker adayına paylaştırıldı.

Düzenlenen etkinlik ile ilgili olarak bilgi veren Karaçulha Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, “Karaçulha belediyesi olarak her yıl askere gidecek olan gençlerimiz için eğlence düzenliyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz bu asker eğlencemizi önümüzdeki günlerde 1992/4 tertip olarak vatani görevlerini yapmak için askere gidecek olan 15 gencimiz içinde gerçekleştiriyoruz. Eğlencemize katılımın yoğun olması bizleri çok mutlu etti. İnşallah davullarla zurnalarla askere göndermekte olduğumuz karaçulhalı 15 gencimiz ve tüm askerlerimiz Allahın izniyle vatan borçlarını sağ salim tamamlayıp tekrar aynı şekilde davullu zurnalı bir karşılama ile baba ocağına döneceklerdir. Tüm askerlerimize hayırlı tezkereler diliyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri