Arıcan tekrar başkan

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri ve Meclis Üyesi seçimleri heyecanlı geçti. Fethiye fatih Anadolu Lisesinde yapılan seçimlerde Mevcut Başkan Akif Arıcan ile Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke’nin listeleri yarıştı.2...

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri ve Meclis Üyesi seçimleri heyecanlı geçti. Fethiye fatih Anadolu Lisesinde yapılan seçimlerde Mevcut Başkan Akif Arıcan ile Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke’nin listeleri yarıştı.

2 binin üzerinde üyenin oy kullandığı seçimlerde 13 meslek komitesi ve 38 meclis üyesi için seçimlere gidildi. Kesin olmayan sonuçlara göre Mevcut başkan Akif Arıcan 7 gurupta, Mustafa Büyükteke ise 6 gurupta önde çıktı. Akif Arıcan 22, Mustafa Büyükteke 15, Bağımsız da 1 meclis üyesi çıkardı. Akif Arıcan 4 Nolu gurupta, Mustafa Büyükteke ise 11 Nolu Gurupta meclis üyesi olarak seçildiler. Önümüzdeki hafta seçilen 38 meclis üyesi yönetim kurulunu ve başkanını seçecek. Oy verme işleminin tamamlanmasının ardından bir açıklama yapan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan “resmi olmayan sonuca göre 22 Kırmızı beyaz, 15 Mavi liste 1 tanede Bağımsız olarak 38 meclis üyesi belirlendi. Üyelerimizin takdiridir, hayırlı olsun. Bundan sonraki süreç Başkanını ve meclis başkanını seçmek üzere bir hafta sonra ikinci tura seçimin doğası gereği devam edeceğiz. Geçtiğimiz iki döneme göre daha yüksek oranda katılım oldu. 2005 yılında yapılan seçimlerde katılan üye sayımız 2 Bine yakındı. Bugünkü seçimde ise katılan sayısı 2 binin üzerindeydi. Mustafa Büyükteke ise “Sonuçlar başa baş çıktı. Aramızda çok fazla bir fark yok. Bugün meslek komitelerini seçtik. Bende kendi meslek komitemden seçildim. Diğer mevcut adayda kendi meslek komitesinden seçildi. Önümüzdeki hafta yönetim kurulu seçilecek. Bu ayrı bir süreç bu süreçte tekrar değerlendireceğiz ve tekrar arkadaşlarımız ile görüşeceğiz. Biz aldığımız sonuçtan mutluyuz. Bizim için iyi bir sonuç. Bütün üyelerimize teşekkür ederiz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri