Antalyaspor Başkanından Saatcı’ya ziyaret

Medical Park Antalyaspor Olağan Genel Kurulu'nda, Antalyaspor Spor kulübünün yeni başkanı olarak seçilen Gültekin Gencer, Fethiye'ye gelerek Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı ziyarette bulundu.Gencer'in ziyaretine, Fethiye Spor...

Medical Park Antalyaspor Olağan Genel Kurulu'nda, Antalyaspor Spor kulübünün yeni başkanı olarak seçilen Gültekin Gencer, Fethiye'ye gelerek Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı ziyarette bulundu.

Gencer'in ziyaretine, Fethiye Spor Kulüp Başkanı İsmail Öztürk, Başkan Yardımcısı Okan Uysal ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. 1993-1994 yılları arasında Fethiyespor Kulübü'nde de yöneticilik yapan Gencer, Fethiyespor'un şampiyonluğunu da kutlayarak, yöneticilik kariyeri boyunca en güzel günlerinin Fethiyespor Kulübü'nde geçtiğini dile getirdi.

Gencer'in ziyaretine, Fethiye Spor Kulüp Başkanı İsmail Öztürk, Başkan Yardımcısı Okan Uysal ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. 1993-1994 yılları arasında Fethiyespor Kulübü'nde de yöneticilik yapan Gencer, “ Fethiyespor, benim hiç bir zaman unutamadığım ve futbol yöneticilik kariyerimin başlangıç noktasıdır. En güzel günlerimizin geçtiği spor kulübüdür ve hala Fethiyespor’un üyesiyim. Geçen hafta Antalyaspor’un olağan genel kurulu’nda kulüp başkanlığına seçildim. Benim bundan sonra ki düşüncem, Alanya’dan başlayarak Evrenseki, Tekirova, Antalyaspor, Fethiyespor Akdeniz bölgesinin şu anda ki profosyonel takımlarıdır. Fethiyespor’u kesinlikle Antalyaspor’un dışında tutmadım. Bölge de dayanışma, birlik beraberlik yaratabilirsek hepimiz bu sayede daha farklı noktalara bölgemizi taşırız” ifadelerini kullandı.

Gencer'in sözlerinin ardından konuşma yapan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'da “Fethiyespor’un en sıkıntılı zamanlarda destek veren bir başkanımızın Antalyaspor’a kulüp başkanı olması bizim için onur verici. Kendisi de ifadelerinde Fethiyespor’un Antalyaspor’dan hiçbir farkının olmadığını, bölgesel anlamda tek merkezli değerlendireceğini ifade etti. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri